Målare

Vi hjälper dig att sätta färg på ditt hem

fasadmalning_laholmFå saker förändrar ett rum eller en omgivning så mycket som lite ny färg. Vare sig du vill måla om vardagsrummet, tapetsera om barnens rum eller har ett stort fasadprojekt på gång kan du vända dig till våra duktiga målare.

Vi på Pensionärspoolen i Laholm sätter stort värde på att erbjuda prisvärd och pålitlig målarservice. Anlitar du oss kan du vara säker på att arbetet utförs av en skicklig yrkesperson.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av målartjänster och ser alltid till att vår personal får den fortbildning och kunskap i de senaste teknikerna och produkterna som behövs. Bland annat så samarbetar vi med Alcro Beckers för att säkerställa detta.

Exempel på några av våra vanligaste målaruppdrag:

  • Fasadmålning
  • Tapetsering
  • Ommålning
  • Spackling
  • Takmålning

Så gör du i tre enkla steg

  1. Klicka här och lämna din offert. Var så specifik du kan när du beskriver uppdraget. Med en tydlig uppdragsbeskrivning kommer vi ha lättare att ge dig ett mer exakt förslag på såväl tidsåtgång som kostnader.
  2. Efter att du lämnat din förfrågan har vi inom kort av oss med ett prisförslag – eller så tar vi ett snack över telefon om du (eller vi) har fler frågor eller mer att tillägga.
  3. Vi bestämmer tid och datum – och utför uppdraget. (Givetvis kan du använda ROT-avdraget.)

Fler tjänster

Kontakta oss för personaluthyrning och bemanning i Laholm.
För att få reda på mer om priser och betalning klicka här!
Läs även mer om våra hushållsnära tjänster på denna sida, våra duktiga städare här och vår hantverkare och snickare här

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes