Snickare

Händiga hantverkare och pålitliga snickartjänster

Hos oss kan du alltid få hjälp av en händig hantverkare! Vare sig du vill bygga om, bygga ut, bygga nytt, lägga golv eller tak – eller vad för spännande byggprojekt du än har på gång. Vi tar oss an både små som stora projekt med samma höga krav på kvalitet och kundservice.

Det flesta är överens om att erfarenheten och kunskap är viktiga egenskaper när man ska välja hantverkare för sitt projekt. Men också att priset är rimligt och att det finns trygghet och garantier.

Hos oss på Pensionärspoolen i Laholm får du allt det där: bra pris, kunniga hantverkare och en trygg, pålitlig projektstruktur från ax till limpa. Våra hantverkare har bokstavligen ett helt yrkesliv med sig som erfarenhet.

laholm_handyman

Hur går jag tillväga för att anlita er?

Första steget är att höra av dig med en offertförfrågan och berätta vad du vill ha hjälp med. Var så noggrann du kan i ditt projektbeskrivning. Ju mer du kan berätta om ditt byggprojekt – det vill säga om dina önskemål och krav – desto enklare blir det för oss att sätta samman en realistisk offert.

När vi mottagit din förfrågan hör vi av oss på telefon och pratar mer om hur vi kan lösa ditt projekt. Du får en offert – och om du accepterar så är nästa steg att boka in plats och tidpunkt.

Gäller ROT-avdraget fortfarande?

Javisst, ROT-avdraget innefattar fortfarande 50 000 kronor i möjligt avdrag per person och kalenderår. Förändringen för rotavdraget är att numera räknad 30% av arbetskostnaden. Givetvis kan du använda avdraget när du anlitar oss. Vi drar av denna kostnadsreduktion direkt på fakturan. Du kan läsa mer om betalning och priser på den här sidan.

Fler tjänster för hus och hem i Laholm

Kontakta oss för personaluthyrning och bemanning i Laholm.
Läs även mer om våra hushållsnära tjänster på denna sida, våra populära städtjänster här och våra målare här

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes