Städning

Pålitlig och prisvärd städservice

stada_rut_laholmRäcker inte timmarna till för att hålla ordning i hemmet? Eller vill du bara få loss tid till andra roligare saker än att städa och plocka? Oavsett ditt behov av städhjälp kan vi på Pensionärspoolen i Laholm erbjuda dig en prisvärd och pålitlig lösning. Hör av dig för en kostnadsfri offert.

På Pensionärspoolen lägger vi nämligen stor vikt pålitlighet och trygghet. Det är självklart att du som kund ska känna förtroende för personen som utför jobb i ditt hem. Vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen och har lång erfarenhet av att erbjuda trygga tjänster för hus och hem. Dessa egenskaper, i kombination med våra konkurrenskraftiga priser och väldokumenterade kompetens, har gjort oss till ett populärt val när det är dags att anlita städhjälp i hemmet. Här kan du själv läsa mer om våra kundomdömen.

Exempel på våra städtjänster

 • Hemstädning: En gång i veckan, varannan vecka? Vi anpassar oss efter ditt behov.
 • Flyttstädning: Det finns roligare saker än att behöva slita med städningen under flytten. Låt oss göra en grundlig och proffsig flyttstädning som gör alla parter nöjda.
 • Storstädning: När hela hemmet behöver en rejäl uppsträckning. Inför visningen eller när vi känns att det behövs.
 • Fönsterputs: Unna dig rena, skinande fönster.

Kan jag använda RUT-avdraget?

Ja, självklart kan du använda RUT-avdrag när du anlitar oss. Det är enkelt. Är du kvalificerad för avdraget, gör vi det direkt på din faktura. Enligt de nya reglerna kan du göra rutavdrag för enklare städ- eller rengöringsarbete samt för flyttstädning. Med enklare städtjänster avses städning och rengöring av ”vardaglig karaktär som varken kräver specialistutbildning eller mer avancerad utrustning.”

 • Rutavdrag medges till 50 % av arbetskostnaden.
 • Det maximala avdraget för rutarbete är 25 000 kr för personer som inte har fyllt 65 år.
 • För att ha möjlighet att utnyttja 50 000 kr ska du ha fyllt 65 år vid årets ingång.
 • (Källa: Skatteverket.se)

  Fler tjänster

  Kontakta oss för personaluthyrning och bemanning i Laholm.
  För att få reda på mer om priser och betalning klicka här!
  Läs även mer om våra hushållsnära tjänster, och våra duktiga målare och snickare

  Powered by WordPress. Designed by Woo Themes